de makers van de Borderlands franchise kondigen vandaag Battleborn aan: een nieuwe triple-A hero-shooter die in ontwikkeling is voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. 

Battleborn wordt ontwikkeld door de teams achter de RPG-shooter Borderlands 2 en is een mix van genres. Het spel combineert sterk gestileerde visuals met pittige first-person shooting, met de coop gevechten en een uitgebreide verzameling van zeer diverse helden. Battleborn speelt zich af in de verre toekomst van een denkbeeldig science-fantasy universum, waar spelers kunnen opgaan in een verhaal-gedreven co-operatieve campagne, maar ook in competitieve multiplayer wedstrijden.

“Als Borderlands 2 een shooter-looter is dan is Battleborn een hero-shooter”, aldus Randy Pitchford, president van Gearbox Software. “Battleborn is een fusie van genres en een coöperatieve en competitieve FPS. Het hanteert een stijl die je hoofd doet tollen en speelt zich af in een fantasierijk universum. Daarmee is het de meest ambitieuze videogame die Gearbox ooit heeft gecreëerd”.

No more articles