Vanaf 30 april kan je dit sprookje over een prinses in een magische wereld op console of PC downloaden.

Het kleine, maar ervaren team van ontwikkelaars bij Ubisoft Montreal Studio werkt aan het omzetten van een klassieke sprookje naar een episch bespeelbaar RPG-avontuur. Dankzij Ubisofts UbiArt Framework lijkt het alsof je in een interactief schilderij bent tijdens het spelen.

Onthul mysteries, neem deel aan beurtelingse gevechten zoals in klassieke RPG’s en ontdek het mythische koninkrijk Lemuria. Kruip in de huid van Aurora, een kind ver weg van thuis die, in haar avontuur om huiswaarts te keren, de zon, de maan en de sterren moet terugbrengen. Deze worden gevangen gehouden door de mysterieuze Koningin van de Nacht. Samen met Igniculus de vuurvlieg en andere vrienden, komt het meisje oog in oog te staan met haar grootste angsten. Versla draken en andere mythische wezens in deze moderne versie van een ‘coming-of-age’ verhaal.

Ubisoft bevestigde dat Child of Light einde april downloadbaar is op XBLA (voor zowel Xbox 360 als Xbox One), op PSN (voor zowel PS3 en PS4), via de Nintendo eShop (voor Wii U) en op PC Digital. Telkens voor de prijs van € 14,99.

No more articles