De gesloten beta van Infernum’s gloednieuwe mmorpg Dragon’s Prophet is gisteren van start gegaan. Het spel is momenteel enkel beschikbaar in het Engels, maar de Duitse en Franse versies zullen snel volgen.

Fans hebben lang op dit moment gewacht. Na maanden hard en toegewijd werk van het Infernum team is de gesloten beta van Dragon’s Prophet vandaag dus van start gegaan. Het spel is voorlopig toegankelijk voor een beperkt aantal spelers, geselecteerd uit diegenen die zich registreerden op de officiële website. Verschillende tests zullen uitgevoerd worden tijdens de beta, om ervoor te zorgen dat de servers de druk van duizenden aspirant-drakentemmers aankunnen. Deze tests zullen de poorten tot Auratia openen voor iedereen die zich in de strijd wil mengen. Tem, vecht en rijd aan de zijde van de 300 draken van het spel, en deel jouw Dragon’s Prophet ervaring op de official boards.

Als lid van de Founder’s Club kunnen fans hun plaatsje in de gesloten beta veilig stellen. Ze zullen bij de eersten zijn die ooit voet zetten in Auratia, en hierdoor krijgen ze toegang tot exclusieve in-game items, waardevolle starter packs, exclusieve draken en nog veel meer. Voor meer informatie kun je terecht op de Founder’s Club website  of bekijk je onderstaande trailer.

Iedereen te wapen, het lot achterna!

 

No more articles