Konami Digital Entertainment B.V. is al even bezig aan een nieuwe Metal Gear Solid. Toch bleef het een lange tijd stil rond de game, maar vandaag laat Solid Snake van zich zien in een gloednieuwe trailer.

Deze trailer doet wat elke trailer zou moeten doen: laten zien waarom net die game/film zo bijzonder is. De trailer van Metal Gear Solid V: Ground Zeroes doet dat dan ook perfect. In de trailer zie je de mooiste graphics, verbazingwekkende weer-effecten, uitnodigende open-wereld en verbeterde AI.  Natuurlijk zie je Solid Snake ook rustig rondsluipen en zelfs van hem spat het wow-effect er van af.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes speelt zich af in 1975, net voor Metal Gear Solid: Phantom Pain. In deze MGS V moet je op een reddingsmissie in een geheim Cubaans gevangenkamp, Camp Omega genaamd. Hier krijg je de vrijheid om welke route dan ook te kiezen en dat zie je ook in de gamebeelden.

Toch eindigt het goede nieuws niet daar.  Er wordt zelfs verwacht dat je de game opnieuw blijft spelen door hun ranking systeem. Hoe meer achievements en geheimen  je unlockt in de game, hoe hoger je ranking. Je kan ook gebruik maken van een Idroid die je wat hulp biedt in de game. Dit gaat dan via iOS of Android.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes wordt gezien als één van de toppers van 2014 en wordt verwacht op 20 maart. Deze zal speelbaar zijn op de PS3, Xbox 360, PS4 en  Xbox One. Voor de prijs moet je ook zeker niet laten want je kan Metal Gear Solid V kopen voor € 29,99.

Laat Solid Snake maar komen!

No more articles