De nieuwe dungeon crawler van ontwikkelaar Zero Div komt op 27 mei naar de PS Vita.

Zero Div ken je misschien ook wel van Clash of Heroes, maar nu is de ontwikkelaar dus terug met een nieuw dungeon avontuur. Deze Mind Zero is een game waar je hoofdpersonage over zogenaamde Mind Powers beschikt. Je beweegt je daarbij tussen twee werelden in. Aan de ene kant heb je een spirituele wereld en aan de andere een fysieke wereld die zich op een locatie in Japan bevindt.

Je hoofdpersonage is daarbij Kei, een student uit de middelbare school die zich aansluit bij een beweging die onder de naam ‘Mind’ door het leven gaat. Daaruit komen dus je powers die je met je mind, oftewel verstand, kan besturen. Daarbij moet je de geheimen van de leden van ‘Mind’ weten te ontrafelen terwijl je op de koop toe op de vlucht bent voor de regering.

Tijdens gevechten kan je alleen spelen of je ‘Mind’ inschakelen als partner. Let wel dat je Mindpowers magic points verbruiken en je er dus wijs mee zal mee moeten omgaan. Mind Zero verschijnt op 27 mei in de winkels en als digitale download. PS Vita eigenaars kunnen zich verwachten aan een potentiële RPG topper.

No more articles