Rebellion is vandaag naar buiten gekomen met een nieuwe trailer van Sniper Elite 3. Hier wordt je al klaargestoomd voor de game en kun je genieten van nieuwe gameplay.

Deze trailer wordt afgespeeld vanuit het hoofdpersonage zijn standpunt. Het verhaal achter deze nieuwe Sniper Elite wordt naar buiten gebracht en zorgt er voor dat je je volledig kan inleven. Hiernaast kun je ook genieten van de vele manieren hoe je je vijanden kan uitschakelen. Rekening houdend met de wind, zwaartekracht en omgeving is dit een echte uitdaging voor elke speler. Het gaat van tanks vernietigen met één kogel, tot je schoten maskeren door middel van donder en bliksem. En hierdoor wordt je herinnerd aan de o zo befaamde quote: “One bullet can change history!”

Wij kunnen alvast niet wachten om een rolletje te spelen in de geschiedenis van WO II. Het is duidelijk te zien dat Rebellion aandacht besteed heeft aan de knelpuntjes van de vorige in de reeks. Dit ziet er enorm veelbelovend uit en staat daardoor bij vele gamers op hun verlanglijstje. Op de jouwe ook?

No more articles