Namco Bandai Europe kondigt vandaag aan dat de PC- en Steam-versie van Dark Souls II gepland staat om in Europa en Australazië op 25 april te verschijnen.

Avonturiers zullen tevreden zijn dat de PC- en Steam-versie de kracht van hun PC ten volle benut met een verhoogde texture resolutie en een hogere framerate. Daarbovenop heeft FromSoftware ervoor gezorgd dat de game perfect speelbaar is met muis en toetsenbord.

Console-eigenaars kunnen nog steeds bij het pre-orderen van hun game, zolang de voorraad strekt, de Black Armour Edition krijgen, inclusief exclusieve Metal Case, de originele game soundtrack en early access tot de Black Armour Weapon Set. Fans die de PC-versie via Steam hebben bested, krijgen de digitale soundtrack, early access tot de Black Armour Weapon Set, een officieel Dark Souls II Artbook in PDF-formaat en het Dark Souls II Digital Comic Book (geschreven door Rob Williams en Andi Ewington met tekeningen van Simon Coleby) als digitale extra om zich volledig onder te dompelen in het unieke universum van Dark Souls II.

Aldus Mathieu Piau, EMEA Marketing Director bij Namco Bandai Games Europe:

“We zijn ons bewust van de hoge eisen die de PC-gamers hebben en zorgden er samen met FromSoftware voor dat de PC-versie van Dark Souls II hen de best mogelijke ervaring zal voorschotelen. Na een eerste geslaagd deel belooft Dark Souls II een nog meer diepgaand, rijker en uitdagend avontuur voor te bieden waar alle gamers, ongeacht hun platformkeuze, veel plezier aan zullen beleven.”

Dark Souls II komt in Europa en Australazië uit op 14 maart 2014 voor PlayStation 3 en Xbox 360, kort gevolgd door de PC-release op 25 april 2014.

No more articles