De LEGO Marvel Super Heroes vragen versterking van niemand minder dan stripverhaallegende Stan Lee! Bekijk Stan Lee in LEGO vorm en zie hoe hij zijn Marvel supervaardigheden in actie gebruikt, wanneer hij zich aansluit bij de cast van meer dan 100 speelbare superhelden en superschurken uit het Marvel Universe. 

LEGO Marvel Super Heroes brengt een origineel verhaal dat het hele Marvel universum doorkruist. Spelers hebben controle over Iron Man, Spider-Man, de Hulk, Captain America, Wolverine en vele andere Marvel characters. Spelers bundelen de krachten om Loki en tal van andere Marvel schurken te weerhouden van het ontwikkelen van een superwapen, waarmee de wereld vernietigd kan worden. Spelers jagen op Cosmic Bricks tijdens hun reis door LEGO Manhattan en bezoeken belangrijke locaties uit het Marvel universum, zoals de Stark Tower, Asteroid M, een Hydra basis en de X-Mansion.
De game is deze herfst beschikbaar voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii U, Nintendo DS, Nintendo 3DS, PlayStation Vita, PC en de next-gen consoles Xbox One en PlayStation 4.

No more articles