Ubisoft onthult vandaag een unieke, interactieve ervaring voor Assassin’s Creed IV Black Flag-fans! Fans krijgen met deze unieke beleving de kans om deel uit te maken van de Assassin’s Creed-geschiedenis.

137 fans krijgen de unieke kans te worden vereeuwigd in een echt Black Flag-olieverfschilderij en zo deel te nemen aan een ware, epische zeeslag. Het schilderij wordt tot leven gebracht door Beaux-Arts school in Parijs en is 2,3 meter bij 4,5 meter groot. Het kunstwerk is online te bekijken en zelfs in het echt te bewonderen van 4 november tot 3 december 2013 in het Musée de la Marine in Frankrijk.

Onderdeel worden van de Assassin’s Creed-geschiedenis is heel simpel. Fans sturen foto’s van zichzelf waarop zij heel veel emotie en passie uitstralen. Ze delen hun inzending via social media, bekijken regelmatig de voortgang van het kunstwerk en ‘liken’ hun favoriete gezichten. Leden van THE WATCH, de exclusieve Assassin’s Creed-community, hadden geluk en kregen al eerder toegang tot de wedstrijd.

Assassin’s Creed IV Black Flag vertelt het verhaal van Edward Kenway, een jonge Britse man die gevaar en avontuur omarmt. Vanuit zijn dienst bij de Royal Navy komt hij terecht in de piraterij als de oorlog tussen de grote Rijken stilaan ten einde komt. Edward is een geduchte, ervaren piraat die zich al gauw midden in de oude oorlog tussen de Assassins en de Tempeliers bevindt. De game speelt zich af tijdens het begin van de 18e eeuw en bevat enkele van de meest beruchte piraten aller tijden, zoals Blackbeard en Charles Vane. De game neemt spelers mee op een tocht door West-Indië tijdens een turbulente en gewelddadige periode die later bekend zou staan als de Gouden Eeuw van de Piraterij.

Ga voor meer informatie over het schilderij naar assassinscreed.com/defyhistory en vereeuwig jezelf in het piratenleven om jouw plek in de geschiedenis te veroveren!

No more articles