Geniet van unieke 3D-actiepuzzels in SpeedThru: Potzol’s Puzzle. Deze downloadable game is vanaf 5 april 2012 verkrijgbaar in de Nintendo eShop.

Liefhebbers van bijzondere puzzelactie gaan smullen van de driedimensionale uitdagingen in SpeedThru: Potzol’s Puzzle. Dit downloadable spel is vanaf 5 april 2012 verkrijgbaar in de Nintendo eShop en biedt een uniek spelmechanisme dat je ruimtelijk inzicht beproeft in meer dan 90 stages, drie multiplayerstanden en drie verschillende landen. Vandaag komt de 3D-trailer van het spel beschikbaar in de Nintendo eShop, zodat je alvast een goede indruk van het spel kunt krijgen.

SpeedThru: Potzol’s Puzzle vindt plaats in een mystieke wereld waarin je strijdt met Kaotl, de boosaardige god der vernietiging. In een opwelling van kwaadaardigheid heeft Kaotl het hart gestolen van Creatl, de god der creaties, en de wereld in drie landen verdeeld. Met hulp van Creatls trouwe dienaar Potzol, moet je de spirit world, die Kaotl vernietigde, vervolmaken door harten te verzamelen die in elke stage verstopt zitten.

Je bestuurt 3D-blokken – de guardians – die reizen door lange gangen vol barricades. Het doel is om met razendsnel puzzelwerk de guardians naar de juiste positie te draaien, zodat ze door de kleine gaten in de muren passen en je de harten aan de andere kant kunt pakken. Hoe sneller en doeltreffender je dit doet, hoe hoger je score.

SpeedThru: Potzol’s Puzzle biedt volop vermaak met meer dan 90 stages en een adventurestand die je voert naar drie verschillende landen. Je kunt het ook met twee spelers tegelijk spelen op dezelfde Nintendo 3DS of met twee systemen via draadloze communicatie.

Geniet van eindeloze puzzelpret als SpeedThru: Potzol’s Puzzle op 5 april 2012 als downloadable spel beschikbaar komt in de Nintendo eShop, exclusief voor Nintendo 3DS. Vergeet niet de 3D-trailer te bekijken die vanaf vandaag in de Nintendo eShop verkrijgbaar is.

No more articles