Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity voor het Nintendo 3DS-systeem is vanaf 17 mei 2013 verkrijgbaar in Europa. Als voorproefje hierop kunnen degenen die in het bezit zijn van een Nintendo 3DS een demoversie downloaden in de Nintendo eShop.

In de demoversie proberen de spelers te achterhalen waarom ze in Pokémon zijn veranderd. En met het in de demoversie opgeslagen bestand kunnen de spelers na aankoop van het complete spel hun avontuur uit de demoversie voortzetten. Ook de trailer, waarin Oshawott uit de lucht komt vallen en een team vormt met Pikachu, geeft een idee van het avontuur dat de spelers te wachten staat.

Vanaf 17 mei is er bovendien downloadbare in-game content beschikbaar waarmee spelers nieuw te verkennen kerkers kunnen ontdekken. De bijzondere kerker Poké Forest is slechts tot en met 20 juni gratis verkrijgbaar. In de Poké Forest kerker kunnen de spelers een groot aantal munten verzamelen, het betaalmiddel van het spel, en daarmee nieuwe gebouwen neerzetten in Pokémon Paradise of voorwerpen kopen. Vanaf 21 juni kunnen spelers deze en andere downloadbare content kopen vanaf €1,50.

Om van deze gratis demo te genieten, ga je naar de Nintendo eShop om hem snel en direct naar je Nintendo 3DS- en Nintendo 3DS XL-systeem te downloaden. Je kunt de QR Code hieronder scannen om direct naar de downloadpagina te gaan. Activeer de camera’s van je Nintendo 3DS-systeem door in het HOME-menu op de L- of R-knop te drukken. Tik daarna het QR-icoon op de linkeronderkant van het touchscreen aan en gebruik de camera’s om de QR Code te scannen!

Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity Nintendo 3DS demo

QR – Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity Nintendo 3DS demo

No more articles