De E3-beurs in Los Angeles is dé beurs bij uitstek waar grote ontwikkelaars en uitgevers met hun nieuwste software en hardware willen uitpakken. In dit overzicht bespreken we alle E3 berichtgevingen van Namco Bandai.

Inversion

Inversion is een cover-based third-person shooter en wordt ontwikkeld door Saber Interactive. Volgende maand zullen we aan de slag kunnen met Inversion op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

De game speelt zich af in nabije toekomst, waar de rustige vrede wordt verstoord door een onvoorziene invasie van een onbekende vijand: de Lutadore. Van top tot teen bewapend met futuristische zwaartekracht-wapens is het omverblazen van de stadsverdediging een peulenschil voor de Lutadore. Zonder dat de mensheid het wist, gebeuren er mysterieuze afwijkingen boven water gelijktijdig met de invasie. Willekeurige regio’s in de stad hebben nul zwaartekracht of hebben geleden onder vector changes, waardoor de wereld verkeert in één grote chaos.

In Inversion krijg je de keuze in welke rol je wilt kruipen:

  • Davis Russel, een heethoofdige 28-jarige agent;
  • Leo Delgado, de buurman van Davis.

Eenmaal jouw personage gekozen, begin je aan een reis doorheen een oorlog waarin zwaartekracht een belangrijke rol speelt en dit om het vermiste kind van Davis te vinden.

Madagascar 3

Wat deze game inhoudt, is nogal duidelijk af te leiden uit de naam. Een dolle beestenbende op avontuur, altijd leuk!

One Piece: Pirate Warriors

One Piece is één van de langst draaiende, maar ook één van de populairste anime-series in Japan. In Europa heeft het lang geduurd vooraleer we een One Piece konden verwelkomen, tot nu met One Piece: Pirate Warriors. Deze game verschijnt in november dit jaar in Europa als een PlayStation 3 exclusive.

One Piece: Pirate Warriors is een actie game die elementen bevat van zowel de Dynasty Warriors games als de Japanse One Piece serie. Net zoals bij alle andere anime spin-offs kun je ook in deze game het verhaal van de serie beleven in de story modus, genaamd Main Log. In de Adventure modus kun je met Luffy, het hoofdpersonage van One Piece, speciale events van de anime-serie herbeleven, en er is ook een Battle modus voorzien waar je een stevig potje kunt knokken. Is Luffy niet helemaal je ding en wil je graag het verhaal bekijken van een ander personage zijn of haar kant? Dan ben je in de Another Log op de juiste plaats, want hier kun je een ander personage kiezen en hiermee zijn/haar eigen verhaallijn volgen.

Tekken Tag Tournament 2

Als Street Fighter X Tekken voor de vechtersbazen onder ons nog niet voldoende is, komt Namco Bandai ook nog met een nieuwe Tekken game op de proppen: Tekken Tag Tournament 2. Kijk op 14 september goed uit je doppen wanneer je bij je lokale gameboer binnenkomt, want Tekken Tag Tournament 2 gaat geen uitdaging uit de weg. De game komt ook in de winter van dit jaar naar de Wii U.

Tekken Tag Tournament 2 zal over meer dan 50 speelbare characters beschikken, elk met uitgebreide arsenalen en move sets om te strijden in een nieuw stadium in verschillende landen uit de hele wereld. Daarnaast zal de game zowel one-on-one gevechten als solo fighter vs. een tag-team, waardoor de huidige normen voor fighting games behouden blijven en Tekken Tag Tournament 2 toch toegankelijk is voor zowel fans als nieuwkomers.

No more articles