The Walt Disney Company en Pixar Animation Studios hebben heel wat populaire tekenfilmpersonages in de loop van de jaren gelanceerd.

Vele figuurtjes kregen toen reeds een hele merchandisingreeks achter zich om hun populariteit te vergroten: boeken, pluche beertjes, tassen, een kledinglijn, … noem maar een voorwerp op en het bestond. Nu is de tijd rijp om hen te laten opdraven in een game: Disney Infinity. Een game waarin de verhalen en speelervaringen van deze tekenfilmhelden worden gebruikt om een eigen wereld te creëren waar je verschillende modi in hebt:

  • In de Playset-modus verkennen de spelers de iconische locaties uit beroemde Disney-werelden, lossen ze complexe puzzels op, gaan ze de strijd aan met de vijand, enzoverder.
  • In de Toy Boxmodus bouwen spelers aan hun unieke virtuele wereld die ze zelf kunnen vormgeven. Daarvoor gebruiken ze hun favoriete figuren, voertuigen, scènes en accessoires, die ze verzameld hebben uit elke wereld in de ‘speelset’ modus.

En zowel online als offline kan je deze eigen creaties delen met je vrienden. Naast een eerdere demovideo, is er nu ook een trailer waarin de ontwikkelaars en big chiefs van de studio’s uitleggen wat hen inspireerde om deze game te maken.

No more articles