Heb jij ook af en toe de behoefte om een groot akker in te zaaien, eens te pikdorsen of je volledig uit te leven met grote machinerie, dan is Farming Simulator 15 vast en zeker een game voor jou. Met nieuwe graphics en een nieuwe engine, aangepaste visuele effecten en interface en een verbeterde gameplay met een rijke spelomgeving bevat Farming Simulator 15 alle ingrediënten om de meest gedetailleerde landbouwervaring ooit in oktober naar de PC te brengen, en begin 2015 naar de consoles.

Net zoals bij z’n voorganger zal je in Farming Simulator 15 te kampen hebben met de dagelijkse uitdagingen van de moderne landbouwer. Kweek gewassen, verkoop je producten, hoed je vee en bouw je eigen landbouwcomplex in twee immense open wereld omgevingen…inclusief nieuwe Noorse setting.

Farming Simulator 15 bevat bovendien een uitgebreide online mode, waarbij je een boerderij kunt managen met maar liefst 16 spelers, online of via een lokaal netwerk. Maak gebruik van mods die gecreëerd werden door de community en de spelers zelf, en doe aan in-game customization van voertuigen, materiaal én omgevingen.

No more articles