Nintendo heeft pas aangekondigd dat je gratis Pokémon X of Y kan downloaden van de Nintendo eShop. Natuurlijk moet je daar ook een paar dingen voor doen. Ook al klinkt het aanbod heel mooi, in Europa krijgen we dit aanbod niet.

Een wanhoopspoging of een stunt, wij denken dat het antwoord in het midden zit. We weten dat Nintendo in slechte papieren zit en met deze stunt willen ze dat probleem oplossen.

Natuurlijk hangt er op z’n minst een prijskaartje aan vast aan deze actie. Je moet namelijk als één van de volgende games kopen:  Mario Kart7,  Super Mario 3D land, Animal Crossing: New Leaf, Donkey Kong Country Returns 3D, Lego City Undercover: The Chase Begins of Yoshi’s New Island. Als je één van deze games koopt, krijg je een code om je spel te registreren op Club Nintendo. Als deze code is ingegeven, krijg je het recht om Pokémon X of Y voor niets te downloaden in de Nintendo eShop.

Toch blijft Europa weeral in de kou staan, want de actie is alleen voor Amerika en Canada. Doen ze dit omdat daar hun problemen zitten? Dat weten we niet. Het is te hopen dat de actie aanslaat en misschien krijgen we ook nog van deze actie te horen.

No more articles