Een gratis update voor IRONFALL Invasion is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo 3DS. De update voorziet in diverse verbeteringen die de spelervaring ten goede moeten komen. Ontwikkelaar VD-DEV heeft het spel ge-update op basis van de feedback die ze na de release in februari kregen van fans, via zowel Miiverse als Twitter.

IRONFALL Invasion is exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen gemaakt door een team van slechts drie ontwikkelaars. De game levert intense actie en vloeiende gameplay met een beeldverversing van 60 beelden per seconde. Het spel maakt optimaal gebruik van de unieke functies van de New Nintendo 3DS en New Nintendo 3DS XL, op deze systemen kunnen spelers bijvoorbeeld de nieuwe C-stick gebruiken om snel en nauwkeurig te richten.

Nieuwe functies voor alle IRONFALL Invasion-spelers:

 • In het Controls-menu zijn de schuifknoppen voor “Aim Sensitivity” en “Camera Sensitivity” langer
  gemaakt, zodat spelers de richtgevoeligheid en cameragevoeligheid beter naar eigen smaak kunnen
  afstemmen.
 • Multiplayer: wanneer spelers in “free-for-all” het spel voortijdig verlaten, worden hun scores gereset.
 • Multiplayer: het bereik van het “shock gun”-wapen is vergroot.
 • Multiplayer: de schade en kogelstatistieken van de “grenade launcher”, “explosive rifle” en “shotgun” zijn herzien om deze wapens beter met elkaar in evenwicht te brengen.
 • Multiplayer: het algoritme dat gevallen spelers weer in het spel brengt is verbeterd.
 • Tijdens een sprint is het nu makkelijker naar links en rechts te bewegen.
 • Het U-bochtcommando (twee keer naar achteren drukken) is verbeterd om te voorkomen dat deze Ubochten per ongeluk gemaakt worden; spelers moeten nu sneller dan eerder twee keer naar achteren drukken.
No more articles