Vandaag kondigt Konami de nieuwe portal aan voor Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate.

Future Press ontwikkelde de portal en is zowel via internet als via de Nintento 3DS toegankelijk via de website future-press.com/mof. De website voorziet de fans van handige tips, informatie, strategieën, richtlijnen en nog veel meer.

Via de Nintendo 3DS met internet hebben de spelers zelfs via de portal toegang tot een mid-game. Voordat de spelers aan de echte game beginnen, kunnen zij hun vaardigheden ontdekken en ook upgrades downloaden. Via internet krijgen de spelers ook toegang tot een replica van de 3DS Game Guide. Deze versie beschikt over strategie video’s voor belangrijke onderdelen van de game.

De belangrijkst functies van de Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate portal zijn:

 • Kaart:
  De kaart toont elk zone van de game. Door de verschillende upgrades kunnen de spelers aangeven wat ze wel of niet onthuld willen zien, hierdoor hebben de spelers ook de mogelijkheid om te kiezen voor een spoiler-free ervaring. Ook zijn er een handige kaarten beschikbaar met vechtadviezen en puzzels, waardoor spelers een voorsprong hebben in lastige situaties.
 • Middeleeuws boek:
  Het boek biedt beknopte strategieën en nuttige gegevens over elke vijand, zoals hun aanvallen, sterktes en zwaktes.
 • Upgrades:
  De upgrades bieden informatie over de wapens en magie van elk personage en legt daarnaast uit hoe ze op een efficiënte manier gebruikt kunnen worden.
 • Vaardigheden en combinaties:
  Deze functie zorgt ervoor dat iedere speler elke beweging tot in detail beheerst en de combinaties helpen de spelers in verschillende situaties.

Spelers kunnen ook via youtube.com/futurepress alle video’s bekijken via de Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate afspeellijst.

No more articles