Deze zomer kan de hele familie Gotham City ontdekken zoals nooit tevoren met de release van de videogame LEGO Batman 2: DC Super Heroes.

Warner Bros. Interactive Entertainment heeft een nieuwe trailer en screenshots vrij gegeven waarop de favoriete helden de gigantische open wereld van de game ontdekken. Zie hoe Batman en zijn vrienden door Gotham City rijden, klimmen en vliegen om de stad te beschermen tegen de meest beruchte schurken.

Batman en Robin keren terug in LEGO Batman 2: DC Super Heroes! De game is het vervolg op de succesvolle LEGO Batman: The Videogame, waarvan tot op heden wereldwijd ruim 11 miljoen exemplaren verkocht zijn. Deze keer sluit het dynamische duo Batman en Robin zich aan bij andere beroemde superhelden uit de DC Universe, waaronder Superman, Wonder Woman en Green Lantern, om Gotham City te redden van vernietiging door de beruchte schurken Lex Luthor en de Joker. Batman fans van alle leeftijden zullen, in hun strijd om deze schurken weer achter de tralies te krijgen, genieten van een nieuwe en originele verhaallijn boordevol klassieke LEGO videogame actie en humor. De game zal op 20 juni 2012 beschikbaar zal zijn voor Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC alsmede voor Nintendo DS en 3DS en PlayStation Vita.

No more articles