De Marvel superhelden komen samen voor een steengoede tijd boordevol actie!

Niet alleen de superhelden zijn samen gekomen, maar ook Warner Bros, TT Games, The Lego Group én Marvel Entertainment hebben de koppen samengestoken om vandaag LEGO Marvel Super Heroes aan te kondigen. Deze nieuwe LEGO game is de eerste game in de franchise met de beroemde Marvel karakters in de hoofdrol en zal deze herfst beschikbaar worden gesteld voor de PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii U, Nintendo DS, Nintendo 3DS en PS Vita.

LEGO Marvel Super Heroes zal een originele verhaallijn bevatten, waarin Nick Fury (Samuel L. Jackson in o.a. Iron Man en Captain America) hulp vraagt aan Iron Man, de Hulk, Thor, Spider-Man, Wolverine en andere helden uit het Marvel universum. Zij moeten namelijk de aarde te redden van bedreigingen zoals de wraak van Loki en de honger van Galactus, Verslinder van Werelden. Net zoals dit het geval is bij The Avengers. Natuurlijk zal de game net als de film boordevol humor zitten en kunnen spelers genieten van de klassieke avonturen met hun favoriete Marvel personage.

Wij zijn heel blij om de verschillende klassieke Marvel – personages in LEGO vorm tot leven te brengen en daarmee grappige, familievriendelijke gameplay te bieden in LEGO Marvel Super Heroes. Spelers gaan op een ultieme missie om de wereld te redden, terwijl ze bekende bezienswaardigheden in LEGO New York ontdekken en op avontuur gaan buiten de aarde naar iconische locaties in het Marvel universum.

Zo kunnen spelers aan de slag met meer dan 100 speelbare Marvel personages, waaronder dus ook de meest bekenden als Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, de Hulk en Thor. De game zal vol zitten met supercoole karaktereigenschappen, actiescènes, epische vechtscènes, puzzels om op te lossen en een uniek verhaal met speelse LEGO humor.

De nieuwe telg in de LEGO franchise is een aanvulling op de werkelijke LEGO Marvel Super Heroes speelgoedcollectie. Momenteel zijn er acht iconische scènes beschikbaar van de franchises X-Men, Iron Man en Spider-Man en meer constructiesets zijn beschikbaar naar aanleiding van de bioscoopfilm Iron Man 3, die dit voorjaar uitkomt.

Fans van zowel LEGO en Marvel zitten al jaren op deze game te wachten en wij voldoen aan hun vraag door met meer Marvel Universe – personages dan ooit tevoren in een consolegame te komen. Als je fan bent van Spider-Man, the Avengers, Fantastic Four, X-Men, Guardians of the Galaxy of andere Marvel – figuren, dan is dit de game voor jou.

TT Games neemt de ontwikkeling van de game op zijn naam en zal worden uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment op een tot nog toe onbekende releasedatum.

No more articles