Warner Bros Interactive Entertainment, TT Games en The LEGO Group hebben de teaser trailer van LEGO The Lord of the Rings vrijgegeven.

LEGO The Lord of the Rings neemt spelers op de avonturen van Frodo Baggins en zijn onwaarschijnlijke gezelschap als zij op een gevaarlijke reis gaan om The One Ring te vernietigen en Midden-aarde te redden. Kinderen, tieners en ouders kunnen de Misty Mountains doorkruisen, de Mijnen van Moria verkennen, op de Zwarte Poort van Mordor kloppen en deelnemen aan epische gevechten met Orcs, Uruk-hai, de Balrog en andere angstaanjagende vijanden. Daarbij maken ze gebruik van de humor en de verbeelding van LEGO gameplay om puzzels op te lossen en Midden-aarde te verkennen. Spelers kunnen de vorm aannemen van hun favoriete leden van de Bondgenootschap – Frodo de hobbit, Aragorn de ranger, Gandalf de tovenaar, Legolas de elf, Gimli de dwerg, Boromir een man van Gondor, en Frodo’s hobbit vrienden Sam, Merijn en Pepijn – als ze de belangrijkste gebeurtenissen uit de films herbeleven.

Deze game zal in de herfst van 2012 beschikbaar zijn voor de Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS en 3DS, PlayStation Vita en PC.

No more articles