Nintendo heeft nieuwe informatie onthuld over de spelstand Pokémon World Tournament die voor het eerst verschijnt in Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Deze spellen verschijnen op 12 oktober 2012 voor de Nintendo DS-systemen en kunnen ook in 2D worden gespeeld op de Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

In Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 keren spelers terug naar de Unova-regio voor een gloednieuw avontuur dat zich twee jaar na de gebeurtenissen in de hoog beoordeelde spellen Pokémon Black Version en Pokémon White Version afspeelt.

Spelers kunnen onder andere het volgende in de nieuwe Pokémon World Tournament-stand verwachten:
Strijd opnieuw tegen klassieke Gym Leaders: Neem deel aan het Pokémon World Tournament en betreed de arena voor gevechten met Gym Leaders en kampioenen uit vorige Pokémon-videospellen. Fans van de serie kunnen het opnemen tegen trainers als Lance, kampioen uit de Johto-regio en Volkner, Gym Leader uit de Sinnoh-regio. Spelers kunnen de nieuwe vechtstijlen en acties uit Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2 nu ook tegen deze klassieke tegenstanders gebruiken.

Battle Format: Spelers die aan het Pokémon World Tournament beginnen, moeten zo ver mogelijk proberen te komen in een eliminatietoernooi met enkele, dubbele, drievoudige en roterende gevechten. Via de Nintendo Wi-Fi Connection kunnen spelers gegevens ontvangen waarmee ze het kunnen opnemen tegen speciale trainers, zoals de topspelers en hun teams van de 2012 Pokémon Video Game World Championships.

No more articles