Konami kondigt een groot aantal nieuwe licenties aan voor de langverwachte game PES 2013. De hele Franse en Nederlandse competitie zijn nu ook toegevoegd aan de game.

De uitgever verwierf diverse nieuwe licenties voor de binnenkort uit te brengen titel PES 2013. Naast de Spaanse competitie, zijn ook de volledige Franse en Nederlandse competitie toegevoegd. Voor de eerste keer is ook het Duitse Schalke 04 van de partij in PES 2013. Het nieuws volgt na de recente aankondiging van Konami dat PES 2013 de volledige Braziliaanse competitie heeft toegevoegd aan de game. Verder zijn ook alle clubs van de hoogste divisie van Italië onderdeel van het spel.

Konami heeft ook overeenkomsten met Manchester United, Bayern München, Celtic, SC Braga, AEK Athene, Galatasaray Istanbul, Shahktar Donetsk, FC Kopenhagen, Zenit Sint-Petersburg, CSKA Moskou, RSC Anderlecht, Dinamo Kiev en Dinamo Zagreb. Bij elkaar zijn er nu 150 officiële teams beschikbaar in PES 2013 en er worden nog 17 nationale teams onder licentie toegevoegd, waaronder Engeland, Italië, Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Aldus Shinji Hirano, President van Konami Digital Entertainment GmbH:

We zijn voortdurend op zoek naar nog meer officiële elementen voor in de PES serie. De nadruk van de nieuwe game ligt op de controle, de vrijheid van het spel en de individuele klasse van ’s werelds beste spelers. Wij doen er alles aan om te zorgen dat zij in de juiste tenues uitkomen, op het juiste veld en in wedstrijdsituaties die direct herkenbaar zijn voor de echte voetbalfans.

No more articles