Nadat vorige maand de Minigames-stand van Mario Tennis Open werd onthuld, maakt Nintendo vandaag nieuwe details bekend over dit spel, dat op 25 mei voor het draagbare Nintendo 3DS-systeem verschijnt.

Naast de diverse leuke tennisspellen met Mario-twist in de Minigames-stand, kunnen spelers ook verbinding maken met vrienden voor online-wedstrijden. Ook kan er worden genoten van nieuwe StreetPass-functies en kunnen spelpersonages worden ontgrendeld door in het spel te vorderen of via speciale QR-codes.

De volgende spelelementen zijn onder meer onthuld:

  • Online Play: Spelers van Mario Tennis Open kunnen via draadloze communicatie samenspelen of het tegen elkaar opnemen in spannende tenniswedstrijden. In het online-speltype Open Wedstrijd kunnen spelers proberen om steeds hoger te stijgen, de maandelijkse klassementen bekijken en medailles ontvangen voor elke verslagen uitdager.
  • Piranha Plant-partij: In deze razendsnelle wedstrijden, spuwen Piranha Plants inktballen vanaf de overkant van het veld naar je toe. Spelers moeten de inktballen vernietigen voordat ze uit elkaar spatten en ondertussen ook nog eens de ballen van de tegenstanders terugspelen.
  • StreetPass-functies: Spelers kunnen een competitie beginnen met de StreetPass-functie van het Nintendo 3DS-systeem. Ze kunnen deelnemen aan competitieve StreetPass Wedstrijden of samen de uitdaging aangaan in het Ringschieten. Hierbij kan je spelen met computergestuurde versies van spelers die je hebt ontmoet en onderling ‘winning streaks’ uitwisselen. Spelers kunnen StreetPass ook gebruiken om hun Mii-personages te showen, die je kunt aankleden met kostuums en accessoires die hun prestaties verbeteren. Spelenderwijs komen nieuwe voorwerpen voor de Mii-personages beschikbaar in de Item Shop.
  • Vrijspeelbare personages: Spelers kunnen diverse bekende en minder bekende personages van Nintendo vrijspelen; zowel door in het spel te vorderen als via speciale QR-codes. Voorbeelden van vrijspeelbare personages zijn Luma, Baby Mario en Dry Bowser.
No more articles