NAMCO BANDAI kondigt aan dat ONE PIECE Unlimited World Red het Europese vasteland in 2014 zal bereiken op het PlayStation 3, de PlayStation Vita handheld, Nintendo 3DS en Wii U! ONE PIECE Unlimited World Red is een action-adventure RPG game ontwikkeld door Ganbarion, gebaseerd op de bekende ONE PIECE-manga gecreëerd door mangaka Eiichiiro Oda.

The New World, vol uitdagingen en avontuur, is klaar om door Luffy en diens nakama te worden veroverd. In ONE PIECE Unlimited World Red zullen spelers eens te meer de rol van piraat op zich mogen nemen en de grappige avonturen van Luffy in tal van gevechten tegen sterke tegenstanders mogen herbeleven, én dat in een nog nooit gezien scenario. Wie is het mysterieuze personage dat met Luffy praat en wat zijn zijn plannen?

ONE PIECE-fans zullen met al hun favoriete Straw Hat-crewleden mogen vechten en zichzelf een weg doorheen de verhaallijn knokken, waarin ze zullen worden uitgedaagd in baasgevechten tegen onder meer Crocodile, Rob Lucci, Caesar Clown en vele anderen! Om in hun missie te slagen, zal je als speler tal van skills moeten onder de knie krijgen om talrijke combo’s uit te voeren, aanvallen te ontwijken en meer. Net zoals in de originele manga zullen spelers in nood de hulp kunnen inroepen van een vriend, dankzij een co-op* modus, of zullen ze mini-games kunnen spelen, waaronder vissen en insecten vangen.

“Als een van de meest succesvolle manga ooit, verdient een fenomeen als ONE PIECE AAA adaptaties” aldus Hiroaki Ochiai, Senior Vice President van IP Strategy bij NAMCO BANDAI Games Europe. “We besloten met Ganbarion samen te werken om een volledig nieuw opus te maken voor de “Unlimited”-serie. Dankzij hun expertise zijn we er zeker van een leuke game te hebben waarin alle details uit het ONE PIECE-universum perfect worden gepresenteerd. Daarbovenop zijn we erg blij een gloednieuw scenario voor deze game te hebben bedacht!”

No more articles