Vervolg op Pokémon Black And White aangekondigd tijdens Japanse televisieshow.

Junichi Masuda van Gamefreak kondigde deze morgen in de Japanse televisieshow “Pokémon Smash” aan dat de nieuwe Pokémon titel klaar staat.

In plaats van de verwachtte naam Pokemon Gray te nemen, heeft Gamefreak gekozen voor de naam Pokemon Black And White 2. Ook verrassend is het feit dat de games zullen verschijnen op DS, en dus niet op 3DS. Volgende week zou Masuda de namen van de legendarisch Pokémon onthullen die je zal kunnen vangen in de nieuwe titels. Verder is er nog een teaser site te vinden, maar deze is spijtig genoeg in het Japans.

Pokemon Black & White 2 staat gepland voor juni in Japan. Momenteel is er nog geen info over een eventuele release voor andere landen, maar het is vrij zeker dat we deze titel ook  in onze contreien zullen kunnen verwachten.

Update: Ondertussen hebben we via een persbericht vernomen dat beide games in de herfst van 2012 bij ons zullen verschijnen. Verder zal deze titel speelbaar zijn in 2D op de 3DS. Ook de legendarische Pokémon zijn ondertussen bekend gemaakt: Black Kyurem en White Kyurem

No more articles