Project X Zone, een game van Sega, Namco en Capcom komt ook naar ons toe.

Deze ietwat vreemde samenwerking van Sega, Namco en Capcom voor de 3DS maakt deze zomer ook zijn opwachting bij ons. Wat is er nu zo speciaal aan Project X Zone? Het bevat maar liefst meer dan vijftig personages uit negenentwintig klassieke games samengebundeld in hetzelfde game. Darkstalkers, Valkyria Chronicles, Street Fighter, Tekken, Mega Man, Resident Evil, om enkele groten te noemen.

Reden voor deze Clash of the Titans is een breuk tussen verschillende universa, waardoor niet alleen helden elkaar ontmoeten maar ook allerlei boosaardige figuren die de zo vredelievende werelden onveilig komen maken. Tijdens het spel moet je met twee helden een teamvormen om allerlei vijanden mee te verslaan tijdens je avonturen. Daarbij komt ook een derde held die ondersteuning kan bieden of de combo’s die je uit de kast haalt extra kracht kan meegeven.

Ook een leuk detail is dat het spel een voiceover in het Engels krijgt door de personen die oorspronkelijk de tekst in het Japans deden. We kunnen ons dus aan het nodige accent verwachten, wat positief kan zijn voor de originaliteit.

No more articles