Vandaag maakt Konami bekend dat Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate vanaf 8 maart 2013 in heel Europa verkrijgbaar is, exclusief voor de Nintendo 3DS.

Er is een nieuwe trailer voor de actietitel vrijgegeven, met daarin Trevor Belmont’s verhaal. Dracula’s terugkeer wordt toegelicht tijdens een emotioneel afscheid tussen Trevor en zijn zoon, Simon. Trevor onthult zijn zoektocht naar wraak vanwege de moord op zijn moeder in de handen van zijn vader (Gabriel Belmont/Dracul), en geeft Simon een hanger die een stukje van de Mirror of Fate bevat.

Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, ontwikkeld door Mercury Steam, speelt zich 25 jaar na de gebeurtenissen van Castlevania: Lords of Shadow af, en is een voorloper van de langverwachte en onlangs aangekondigde Castlevania: Lords of Shadow 2 voor op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate onthult het verhaal van Gabriel Belmont’s nakomelingen, Simon en Trevor Belmont, als zij om hun eigen lot vechten om het ware, schokkende noodlot te ontdekken.

No more articles