De originele vecht racegame serie is terug, spannender en gevaarlijker dan ooit tevoren!

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt Spy Hunter aan, een vervolg op de legendarische vecht racegame serie die door TT Fusion speciaal ontwikkeld wordt voor de PlayStation Vita en Nintendo 3DS. De game zal deze herfst verschijnen.

Bijna 30 jaar na het origineel (1983) racet de nieuwe Spy Hunter videogame zijn meest spannende en gevaarlijke rit tot nu toe. De speler kruipt opnieuw in de huid van ‘Agent’, de bestuurder van de high-tech G-6155 Interceptor superauto. De auto is zwaar bewapend met geavanceerde wapens en klaar om het op te nemen tegen een wereldwijde terroristische organisatie die uit is op wereldheerschappij.

Aldus Samantha Ryan, Senior Vice President, Production and Development, WBIE:
[blockquote]Spy Hunter’s klassieke gameplay is aangepast om PlayStation Vita en 3DS spelers een nieuwe game-experience te bieden waarbij de adrenaline door hun lichaam giert. Gamers hebben met deze game meer transformatie en customization mogelijkheden door de betere controls, briljante graphics en verbeterde cameratechnieken.[/blockquote]

De Interceptor transformeert naadloos van een supersnelle auto in een off-road aanvalsvoertuig of speedboat waardoor spelers in de game overal op missie kunnen gaan. Spelers kunnen ervoor kiezen om in de loop van het spel de Interceptor uit te rusten en te upgraden met een van de vele wapens en hightech gadgets. Voor de eerste keer zal de Agent extra ondersteuning krijgen in de vorm van een onbemande vliegende drone die spelers in staat stelt om vernietigingen aan te richten wanneer ze vijandelijke bolwerken willen aanvallen. Spy Hunter bevat daarnaast spannende crash geografie en een camerasysteem dat de actie in slow motion weergeeft zodat spelers kunnen genieten van de vernietiging die zij aanrichten.

No more articles