Het lijkt erop dat de Star Wars: Battlefront reeks stilletjes aan het doodbloeden is, jammer aangezien er best veel mensen al jaren reikhalzend uitkijken naar een vervolg. Het is echter niet altijd zo geweest, want enkele jaren terug stond men namelijk dichtbij de release van Star Wars: Battlefront 3.

Een tijd terug werd het geloof van een eventuele release van Battlefront 3 weer aangewakkerd. De reden hiervoor was het opduiken van verschillende pre-alpha gameplay beelden die voor veel mensen het teken zijn dat de reeks toch nog  niet dood was. Helaas is er sindsdien niets meer bekend gemaakt omtrent de titel. Hoogstwaarschijnlijk omdat men het project voorgoed heeft stilgelegd.

Dit is echter niet de enige zogenaamde versie van Star Wars: Battlefront 3 geweest. Toen men in 2008 bezig was aan een Battlefront versie die speelbaar was op de DS, moest men uiteraard ook een naam aan hun spel geven. In eerste instantie ging de DS versie tot Battlefront 3 DS omgedoopt worden. Uitgever Rebbelion kreeg echter problemen tijdens de ontwikkelingsfase en was vervolgens genoodzaakt om hun product een andere naam te geven. Het scheelde dus geen haar of het huidige Star Wars: Battlefront Elite Squadron had Stars Wars: Battlefront 3 geheten.

No more articles