Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

5 juni

LEGO Legends of Chima: Laval’s Journey

(TT Games – Warner Brothers Interactive) voor PS Vita en op latere datum 3DS

Jij ben de krijger Laval en jouw taak is om voor rechtvaardigheid te vechten in de wereld van het paradijselijke Chima. Samen met je bondgenoten probeer je de macht van CHI veilig te stellen tegen de dierenstammen die hiervoor strijden. Verschillende levels zorgen dat er variatie genoeg is om je uren zoet te houden tijdens regenachtige dagen.

 7 juni

Dark

(Realmforge Studios – Kalypso Media) voor Xbox 360 en PC

Eric Bane is een man die net vampier is geworden en aan geheugenverlies lijdt. Maar omdat zijn transformatie niet volledig is, moet hij ervoor zorgen dat hij het bloed van zijn maker drinkt, anders wordt hij een zielloze ghoul. Via stealth combat en de bovennatuurlijke vampiereigenschappen (Shadow Leap, tijd vertragen, anderen vertragen, jezelf tijdelijk onzichtbaar maken) die tot je beschikking staan, begint je zoektocht naar jouw maker.

Remember Me

(Dontnod Entertainment – Capcom) voor Xbox 360, PS3 en PC

Het is het jaar 2084. In een toekomstig Parijs heeft het mega-bedrijf Memorize een hersenimplantaat uitgevonden waarbij ongeveer iedereen zijn herinneringen kan opladen en delen op het net. Hierdoor hebben ze een controlerende greep op de maatschappij, die meer en meer geheugenverslaafden produceert. Een klein groepje rebellen, de Errorists, verzet zich hiertegen.

Nilin is een ex-geheugenjaagster van Memorize wiens vaardigheden erin bestaan om herinneringen te stelen of te wijzigen bij anderen. Haar eigen geheugen is volledig gewist en nu is ze op de vlucht voor haar vorige werkgever. Met de hulp van rebellenleider Edge begint ze aan de queeste tegen Memorize.

The Elder Scrolls V: Skyrim – Legendary Edition

(Bethesda Game Studios – Bethesda Softworks) voor Xbox 360, PS3 en PC

Dit pakket bevat de meest recente versie van de originele game en de drie add-ons: Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn. In samenwerking met Prima Games heeft Bethesda nu een prachtige officiële Legendarische editie van de handleiding uitgebracht om als collectors item te dienen.

GameSnackBE-Skyrim-Legendary-Edition-Screenshot-01

We hopen dat er ook deze week een game naar je smaak tussenzit!

No more articles