Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

 30 september

Atomic Ninja’s (Grip Games-Sony Computer Entertainment) voor PS3, PS Vita

Atomic Ninjas is een leuke kleurrijke multiplayer actiegame waarin je de controle hebt over ninja’s met superpowers en waarbij je met hen tegen andere ninja’s online gevechten levert. Het speciale is dat je je tegenstrevers niet rechtstreeks kan doden, maar enkel via indirecte manier: gebruik makend van de omgeving en de voorradige gebruiksvoorwerpen.

 1 oktober

Grand Theft Auto Online (Rockstar Games) voor Xbox 360, PS3

In deze GTA Online kan je samen met 15 andere spelers je amuseren met het delen van de gameplay features, landschappen en mechanics van GTA V. De fundamentele basisconcepten die de coregame zo machtig maken blijven behouden, maar verhuizen naar een multiplayer online wereld om al het goede van GTA V nog beter en uitgebreider te maken.

Just Dance 2014 (Ubisoft Studios-Ubisoft) voor Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, Wii, Wii U

Shake that booty en swing your hips tot je niet meer kunt: dat is eigenlijk het idee achter deze game. Met Kinect gaat dit natuurlijk een stuk gemakkelijker dan met een controller, maar feit blijft dat je deze game niet zittend vanuit je luie zetel kan spelen. Iets voor de mensen zonder zittend gat!

NBA 2K 14 (Visual Concepts-2K Sports) voor Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC

Deze game wil virtuele basketbal een boost geven en deze keer zit de top 14 van de Euroleague (met authentieke kleding en de vedetten) bij in het pakket, zodat je misschien met vertrouwde namen kan spelen. Een dynamische engine houdt alle moves en punten bij van elke game die in de NBA wordt gespeeld, zodat dit zijn weerslag kan hebben op jouw game. En natuurlijk wordt dit alles overgoten met een pompende soundtrack die werd samengesteld door de Amerikaans sterspeler James LeBron.

2 oktober

Air Conflicts: Vietnam (Games Farm-bitComposer Games) voor Xbox 360, PS3, PC

In deze arcade game keren de makers terug naar de oorlog in Vietnam tijdens het jaar 1965. Jij beleeft de avonturen van US Air Force piloot Joe Thompson tijdens zijn helicopter- en gevechtsvliegtuigendiensten in Vietnam. Verwacht explosieve luchtgevechten maar ook persoonlijke testen en interactie met familie in het thuisland.

Rain (Acquire-Sony Computer Entertainment) voor PS3

Deze speciale game zet jou in de huid van een klein jongetje dat voor de anderen onzichtbaar is, behalve als het regent: dan kan je zijn silhouet afgetekend zien. Zijn zoektocht naar een meisje (tegen de achtergrond van een grijze regenachtige wereld) sleept je zo de game in.

4 oktober

F1 2013 (Codemasters – Namco Bandai Games Europe) voor Xbox 360, PS3, PC

Wees een kampioen en laat je mederacers ver achter je als je je opwachting maakt in deze Formule 1 game. Met alle wagens, sterren en circuits van het huidige FIA F1 Wereldkampioenschap binnen handbereik en met de mogelijkheid om het op te nemen tegen legendarische kampioenen uit het verleden, is dit een racegame die een versnelling hoger schakelt.

Liberation Maiden (Grasshopper Manufacture) voor N3DS

In deze 3D shooter vecht een schoolmeisje, dat toevallig ook nog eens de presidente van haar land is, samen met een robot The Kaiho Machine, tegen vijandige krachten die Japan zijn binnengevallen.

The Legend of Zelda: The Wind Waker HD (Nintendo) voor Wii U

De Wii U console maakt dat The Legend of Zelda: The Wind Waker in een knappe 1080p wordt getoont en de gamepad controller laat toe dat je gemakkelijker je inventaris kan beheren en op mappen kan kijken. Doorkruis de zeeën sneller met de nieuwe Swift Sail zodat je meer avonturen kan beleven. Maak tijdens je avonturen foto’s met het verbeterde Pictograph en post boodschappen met de Tingle Bottle.

That’s all for this week, maar we hopen dat je hiertussen wel een game naar je zin zal vinden.

  • Andy

    Ik denk dat ik Final Fantasy XIV: A Realm Reborn deze week even ga moeten laten liggen en morgen Rain ga aankopen 😛 Zal de eerste dagen zware afkickverschijnselen vertonen…

    • Indy

      Idem, hoewel ik FFXIV niet heb. Deze week eens om een PSN kaartje gaan. Als Rain ook maar iets lijkt op Limbo, lijkt me dit een perfecte game te worden om even af te wisselen. 😛

No more articles