Weet je niet wat doen met je zakgeld deze week? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games van deze week.

11 november

PixelJunk Shooter (Q-Games-Double Eleven) voor PC

Dit PS3 oudje bestaat al sinds 2009 en heeft al zijn fans. Tijd dus om de overgang te maken naar de PC-versie. Kruip in de cockpit van een ondergrondse terreinwagen en doorloop alle grotten en ondergrondse complexen door de omgeving naar je hand te zetten.

12 november

BioShock Infinite: Burial at Sea (Irrational Games-2K Games) voor Xbox 360, PS3 en PC

Dit is geen nieuwe game en eigenlijk toch weer wel, want als Irrational Games iets uitbrengt, dan kan je er donder op zeggen dat er een compleet verhaal in verwerkt zit. Na de coregame BioShock Infinite, waar Booker DeWitt en Elizabeth in de wolken zitten, krijgt de speler met deze DLC de kans om met deze twee hoofdrolspelers naar de onderzeese stad Rapture te gaan. Een wereld die voorafgaat aan de gebeurtenissen in BioShock en BioShock 2. De makers staan garant voor een prachtige spelervaring en hen kennende zal dit nu ook weer zijn.

World of Warplanes (Wargaming.net) voor PC

De game is een nakomer van het populaire MMO World of Tanks en neemt je mee als piloot in één van de vele luchttoestellen die sinds 1930 werden gemaakt. Bouw je carrière als virtuele piloot vanaf scratch op en leer vliegen met zowel biplanes als Koreaanse jetfighters.

14 november

Blood Knights (Deck13 Interactive-dtp AG/Anaconda) voor PC en Xbox 360

De Xbox 360 versie is sinds vorige week te downloaden via XBLA, de PC-versie is vanaf nu te verkrijgen. Een ampul met bloed van de meest krachtige onsterfelijke vampier, Kain, is altijd in handen geweest van een menselijke bewaker, maar nu die gestorven is, begint de de strijd tussen vampieren en vampierenjagers om deze te bezitten. Jager Jeremy en vampier Alysa vechten zij aan zij om het mensenras te laten zegevieren en om de toegangspoort tot  de aarde voor altijd te sluiten.

15 november

Baldur’s Gate II: Enhanced Edition (Overhaul Games-Atari/Infogrames) voor PC

Deze uitgebreide versie bevat zowel Baldur’s Gate II: Shadows of Amn als Baldur’s Gate II: Throne of Bhaal. Tesamen met deze games ontvang je ook vier nieuwe karakters; elk met hun eigen queeste. Reis met je gezellen naar de zandwoestijnen van Zakhara, of voer hen aan in jullie overval op de thuis van de goden.

 

Contrast (Compulsion Games-Focus Home Interactive) voor Xbox 360, PC en PS3

Waan je in de wereld van cabaret, can-can, jazz, live shows, acrobatiek en illusie, en wordt als toeschouwer (en speler) in het mysterie van deze wereld uitgenodigd door Dawn. Deze jongedame heeft een helper nodig om haar doorheen die wereld de loodsen en aan haar zij kan je de meest wonderlijke dingen meemaken.

Deadfall Adventures (The Farm 51-Nordic Games Publishing) voor Xbox 360, PS3 en PC

Avonturier James Lee Quartermain moet zijn ex-collega Jennifer Goodwin begeleiden om een oeroud artefact, The Heart of Atlantis, op te halen in een Egyptische tempel. Wat volgt is een reis van het zanderige Egypte naar de ijskoude dieptes op Antarctica, doorheen de vochtige jungles van Guatemala. Een goede samenwerking en een flexibele geest zullen het paar  een voorsprong geven op Nazi’s, Russen en andere onverlaten die het artefact ook willen bezitten.

Lego Marvel Super Heroes (Traveller’s Tales-Warners Bros Interactive Entertainment) voor Xbox 360, PS3, PS Vita, PC, N3DS, NDS, Wii U

Alle Marvel Super Heroes zitten samengepakt in deze kruising van superhelden en Legofiguurtjes. Ga aan de slag met de Legoversie van o.a. Iron Man, Wolverine, de Hulk, Spider-Man, Captain America, Black Widow, Loki of Deadpool. Klaar om die blokjes in stukken te smashen en de aarde te redden?

X Rebirth (Egosoft-Deep Silver) voor PC

Het X universum beleeft in de nabije toekomst een periode van diepe en onomkeerbare veranderingen. Terwijl het universum verdergaat naar een onzekere toekomst, staan ontelbare avonturiers klaar om op onderzoek te gaan. Maar natuurlijk is dit ook de kans voor nieuwe vijanden om aan de macht te geraken. Een jonge avonturier en zijn ongewone vrouwelijke partner reizen in een oud aftands schip (dat eens beroemd was) doorheen de ruimte om een sleutelrol te spelen in de op til zijnde veranderingen.

XCOM: Enemy within (Firaxis Games-2K Games) voor Xbox 360, PS3 en PC

Vorig jaar was er de coregame XCOM: Enemy Unknown en nu wordt met XCOM: Enemy Within een uitbreiding toegevoegd aan het populaire strategische spel. Verwacht een hele resem nieuwe abilities, upgrades, wapens en natuurlijk vijanden en buitenaardse bedreigingen. Voeg daar nog nieuwe mappen, nieuw tactische en strategische gameplay en nieuwe multiplayer content bij, en je zit weer uren aan je console of PC gekluisterd.

We hopen dat er ook deze week iets voor jullie tussenzit!

  • http://gamesnack.be/ Jef

    Zit niet echt iets tussen, wordt een goedkope week dus! 🙂

No more articles