Weet je niet wat te doen met je zakgeld? Wij geven een vooruitblik op de op stapel staande games voor de komende week.

11 oktober

Beyond: Two Souls (Quantic Dream-SCEE) voor PS3

Deze interactieve psychologische thriller, met de stemmen van acteurs Ellen Page en Willem Dafoe, laat je het leven leiden van zowel Jodie Holmes, een jonge vrouw, als het onzichtbare wezen waarmee ze een band heeft en waarvan ze bepaalde krachten “leent”. Doorloop de periode waarin Jodie opgroeit van een geïsoleerd kind tot en ontdekt wie ze echt is. Tijdens reizen rond de wereld wordt het hoofdpersonage geconfronteerd met uitdagingen van een ongekende emotionele diepgang. Je creëert je eigen, persoonlijke reis en vormt het verhaal aan de hand van jouw beslissingen en acties. Een aanrader !

Dragon’s Crown (Atlus) voor PS3, PS Vita

Onze Amerikaanse collega’s en medegamers hebben de game al een tijdje kunnen uittesten en de kritieken op deze 2D  game zijn uitstekend. Je kan met zijn vier, zowel local als via PSN netwerk multiplayer, door dungeons en labyrinten rondtrekken op zoek naar avontuur en je vooruitgang kan je delen met je PS3 en je Vita.  Ben je gek van rondborstige tovenaressen, breedgeschouderde krijgers en stevige amazones, lenige boogschutters of nog andere speelbare classes, dan is deze action fantasy RPG misschien wel iets voor jou.

12 oktober

Pokémon X & Y (The Pokémon Company-Nintendo) voor N3DS

Met deze nieuwste telg van de lange Pokémonlijn probeert Nintendo een nieuwe generatie van Pokémon (Chespin, Fennekin, Froakie en de legendarische Pokémon: Xerneas en Yveltal) te introduceren en je tegelijkertijd verse avonturen in 3D in de regio Kalos te laten beleven, samen met Shauna, Tierno, Trevor en Serena of Calem (afhankelijk van je geslacht).

Je ziet, deze week komen er niet zoveel games uit, maar toch zullen er een aantal mensen in de rij staan om die paar games in huis te halen.

No more articles