Het Arkham verhaal breidt uit met een prequel en een nieuwe toevoeging van handheld games met Batman: Arkham Origins Blackgate.

Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door WB Games Montréal, biedt gamers een uitgebreide Gotham City en introduceert een originele verhaallijn die zich meerdere jaren voor Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veelgeprezen games uit de franchise. De game speelt zich af voor de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen en toont een jonge en ongeraffineerde Batman die geconfronteerd wordt met een allesbepalend moment in zijn vroege carrière als misdaadbestrijder waarmee hij de weg inslaat om The Dark Knight te worden. Naarmate het verhaal vordert zullen spelers vele belangrijke personages voor het eerst ontmoeten en daarmee essentiële relaties aangaan.

Batman: Arkham is een gigantische triple-A videogame franchise en we zijn verheugd om deze ervaring uit te breiden met Batman: Arkham Origins. WB Games Montréal heeft een ongelofelijk getalenteerd team die verder bouwt op de prijswinnende gameplay en technologie van Rocksteady om fans een intense, meeslepende en kwalitatieve ervaring te bieden, waar ze dol op zullen zijn.

Batman: Arkham Origins Blackgate is een 2.5-D game ontwikkeld door Armature Studio die de Batman Arkham ervaring voor het eerst op de Nintendo en Sony handheld systemen brengt. In deze game kunnen spelers de verhaallijn van de consoleversie voortzetten en ontdekken ze meer details over het verleden van de Dark Knight.

WB Games Montréal is vereerd met de kans om een nieuw hoofdstuk in deze fantastische franchise te creëren met Batman: Arkham Origins. We zijn grote fans van de franchise en toegewijd om een ervaring te creëren die spelers meer biedt van dat waar zij van houden en dat spelers de kans geeft om als een jongere Batman te spelen in een nieuwe verhaallijn en uitgebreide wereld.

Batman: Arkham Origins verschijnt op Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC. Batman: Arkham Origins Blackgate verschijnt op Nintendo 3DS en PlayStation Vita. De wereldwijde release van beide titels staat gepland op 25 oktober 2013.

No more articles