Fans kunnen vanaf 30 augustus de Shiny Legendarische Pokémon verkrijgen via speciale acties.

Vanaf 30 augustus zijn de uiterst zeldzame Shiny Dialga, Shiny Palkia en Shiny Giratina slechts tijdelijk in deelnemende winkels in heel België verkrijgbaar via speciale evenementen.

Wat de evenementen speciaal maakt, is dat het om Shiny-versies van drie Legendarische Pokémon gaat die tijdens het spelen al moeilijk te krijgen zijn. Dit betekent dat ze een ongebruikelijke, uiterst zeldzame kleur hebben. Elk van de drie evenementen duurt slechts twee weken en per evenement is er telkens één Shiny Pokémon verkrijgbaar. Als trainers deze uiterst zeldzame Pokémon aan Pokémon Black, Pokémon White, Pokémon Black 2, of Pokémon White 2 willen toevoegen, moeten ze dus goed in de gaten houden wanneer de evenementen plaatsvinden. Spelers moeten de Pokédex in hun spel hebben geïnstalleerd en ze mogen niet meer dan elf Wonder Cards in hun bezit hebben.

Fans die Pokémon Black, Pokémon White, Pokémon Black 2 of Pokémon White 2 hebben, kunnen hun exemplaar van het spel en hun N3DS- of NDS-systeem naar één van de deelnemende winkels meenemen en daar op de volgende datums zo’n uniek exemplaar verkrijgen:

  • Shiny Dialga (type Steel en Dragon): vrijdag 30 augustus 2013 tot en met donderdag 12 september 2013
  • Shiny Palkia (type Water en Dragon): vrijdag 13 september 2013 tot en met donderdag 26 september 2013
  • Shiny Giratina type Ghost en Dragon): vrijdag 27 september 2013 tot en met vrijdag 11 oktober 2013

Deze speciale gelegenheid is de aanloop naar de release van Pokémon X en Pokémon Y die erop volgt.

No more articles