Ace Combat Infinity, een online free-to-play exclusief voor Playstation 3, heeft na 1,5 maanden maar liefst 1 miljoen downloads heeft bereikt.

Om dit te vieren zullen piloten tussen 10 en 31 juli beloond worden met de Mirage 2000-5 – White Tiger. Dit speciale vliegtuig werd versierd met witte en zwarte tijgerstrepen die het toestel meteen in de lucht doen opvallen.

Tijdens de ontwikkeling van Ace Combat Infinity had men enkele doelen vooropgesteld: constante luchtgevechten, een manier om een in-game crisis te overleven en ervoor zorgen dat elke speler kan genieten van de game waarbij de originele elementen uit de Ace Combat-franchise werden behouden, waren noodzakelijk.

“Bedankt voor jullie steun. We appreciëren het enorm.  Ace Combat Infinity heeft na 1,5 maanden de 1 miljoen downloads overschreden. Dit is de eerste keer dat we dergelijke uitdaging aangingen en een free-to-play Ace Combat-titel uitbrachten. Dankzij de steun van de fans zijn we erin geslaagd meer dan 1 miljoen downloads te bereiken. We zullen zeker ons best doen om content te blijven voorzien om aan de eisen van de spelers te voldoen.” aldus Kazutoki KONO,  Ace Combat Infinity-producer.

No more articles