Alexander J. Velicky, een 19 jaar oude game modder ambieerde een baan bij Bethesda zo hard ,dat hij maar liefst meer dan 2000 uur heeft gewerkt aan een 25 uur durende Elder Scrolls V: Skyrim mod, genaamd Falskaar om zo een job bij Bethesda te kunnen versieren.

Volgens een interview met de recent afgestudeerde Velicky heeft hij 2000 uur doorgebracht over een tijdspanne van een jaar aan het opbouwen van de 25 uur durende mod om zo zijn vaardigheden te kunnen showcasen. Falskaar heeft een landschap van één derde van de grootte van het originele Skyrim continent en heeft  nieuwe personages, nieuwe stemmen en nieuwe queestes geïmplementeerd.

“De beste manier om Bethesda Game Studios te laten zien dat ik daar een baan wil en moet aangenomen worden, is door content te creëren die aan de normen van hun ongelooflijke ontwikkelaarsteam voldoen”, zei Velicky.

Velicky voegde wel toe dat er meer dan 100 mensen hebben bijgedragen aan de stemmen en ideeën voor Falskaar, maar hij stelde wel dat hijzelf alle content geïmplementeerd, geschreven en ontwikkeld heeft.

Bethesda is volgens de jonge ontwikkelaar wel op de hoogte van zijn mod, maar er werd geen verklaring afgelegd door de uitgever.

No more articles