Gisteren heeft Activision de nieuwe Uprising map pack voor Call of Duty: Black Ops II voor de PC en PlayStation 3 gelanceerd. 

De Call of Duty gamers onder jullie kunnen sinds gisteren de map downloaden voor €15.

Uprising bevat vier nieuwe maps, namelijk: Magma, Encore, Vertigo en Studio. Magma is een Japans dorpje aan het randgebied van een uitbarstende vulkaan (pas op voor de lava). Encore speelt zich af in London in een amphitheater. Vertigo neemt de speler mee naar een futuristische Indiaanse wolkenkrabber. Studio daarentegen is een bijgewerkte versie van de bestaande, populaire Firing Range map van de originele Black Ops.

Als aanvulling van deze multiplayer maps heeft Uprising ook nog een co-operatieve zombie-gangster mode, genaamd Mob of the Dead. Deze leuke aanvulling heeft al je favoriete gangsters als speelbaar personage. Ray Liotta (Goodfellas), Chazz Palminteri (The Usual Suspects), Joe Pantoliano (The Sopranos), en Michael Madsen (Reservoir Dogs)  zijn de 4 hoofdpersonages van deze mode. Ooit al afgevraagd hoe het zou zijn om maffiosi een horde zombies zien af te vechten? Nu kan je zelf deelnemen aan zo’n epische strijd!

No more articles