Limited en Collector’s Edition bevatten vier speelbare sterren uit de cast van de iconische film.

SEGA Europe, Gearbox Software en Twentieth Century Fox Consumer Products hebben vandaag een Limited Edition en Collector’s Edition aangekondigd voor de langverwachte videogame Aliens: Colonial Marines, die op 12 februari 2013 wereldwijd wordt uitgebracht. De Limited Edition en Collector’s Edition bieden spelers talloze unieke en exclusieve content uit het Aliens-universum, inclusief een aantal speelbare personages uit de originele film van 1986 voor competitieve multiplayer. Beide edities kunnen vanaf vandaag worden gereserveerd.

Limited Edition voor reserveringen:

  • Vier speelbare filmpersonages: Spelers kunnen vechten voor de overleving van hun team en hordes vijanden te lijf gaan als de originele ALIENS-filmiconen Private Hudson, Corporal Hicks, Private Drake en Sergeant Apone.
  • Extra aanpassingsopties voor Marines-personages
  • Ripleys vlammenwerper

De Aliens: Colonial Marines Collector’s Edition is de ultieme ALIENS-ervaring in één doos.

Collector’s Edition:

  • Exclusief Powerloader-harsbeeldje in Limited Edition Xeno Hive-doos
  • Limited Edition van Aliens: Colonial Marines (inhoud zoals hierboven aangegeven)
  • Exclusieve multiplayerwapens: Sonic Electronic Ball Breakers, Phase Plasma Rifle
  • Exclusief gamelevel: USCM Academy Firing Range
  • USCM-dossier: Missie-instructies, Schema USS Sephora, Rekruteringskaart, Verkenningsfoto LV-426, Opstrijkbare USCM-badges, USCM-diploma

Aliens: Colonial Marines, dat wordt uitgegeven in samenwerking met Twentieth Century Fox Consumer Products en is ontwikkeld door de alom geprezen studio Gearbox Software, geeft de befaamde franchise nieuwe bloedstollende spanning en een adrenalinekick waar je u tegen zegt. Dit spel bevat alles waar een authentiek vervolg op het franchisekanon ALIENS om schreeuwt: ongelooflijke beelden, bloedstollende actie, een adembenemende, fascinerende en coöperatieve drop-in drop-out campagne voor 4 spelers en een uitgebreide competitieve multiplayermodus. In Aliens: Colonial Marines, een innovatieve, asymmetrische en competitieve multiplayerbelevenis, vechten spelers first-person als de ultieme macho’s (de United States Colonial Marines) of in third-person als de dodelijkste moordenaars van het heelal: de Xenomorphs. Spelers storten zich in bekende en nieuwe omgevingen uit de iconische filmfranchise, waarin ze moeten vechten tegen de angst en de ware verschrikkingen van het ALIENS-universum.

Aliens: Colonial Marines ligt vanaf 12 februari 2013 wereldwijd in de winkels voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Een releasedatum voor de aangekondigde Wii U-versie wordt later onthuld.

No more articles