Bohemia Interactive is trots om de langverwachte release van Arma 3, vanaf vandaag verkrijgbaar in winkels over de hele Benelux, aan te kondigen! Deze gloednieuwe launch trailer laat spelers kennismaken met authentieke en gevarieerde open combat in de gigantische military sandbox van Arma 3. Men zal bovendien de mogelijkheid hebben om de Day One Limited Deluxe Edition te kopen, die naast digitale maps van Altis en Stratis ook de soundtrack, een tactische gids en Arma: Cold War Assault bevat. In box zul je onder andere nog een speciale Arma 3 key card, een geprinte kaart van Altis, een overzicht van de game controls en een handleiding terugvinden.

GameSnackBE-Arma-III-Screenshot-01

Arma 3 bevat onder andere grote, open maps zoals ‘Altis’ (270 km²) en ‘Stratis’ (20 km²) en 12 single player showcases, 3 factions showcases, 9 multiplayer scenario’s, 10 schietchallenges, meer dan 20 voertuigen en 40 wapens, 5 factions, een scenario editor en modding – support. De campaign zal na launch beschikbaar zin via 3 gratis DLC episodes. Het volledige overzicht van de content kun je hier vinden.

GameSnackBE-Arma-III-Screenshot-02

We zijn heel erg trots op de release van Arma 3. We hebben wat problemen gekend in het verleden, maar we bleven ervoor gaan. Vandaag hebben een game gemaakt die er volledig staat – én waarvoor we een platform gecreëerd hebben om nog verder te groeien. Onze toewijding aan Arma 3, in combinatie met de Steam Workshop en het creatieve modden van de community, betekent slechts de start van dit alles. We bedanken iedereen voor de geweldige steun en nodigen jullie allemaal uit om deze geweldige reis met ons af te leggen! Aldus Joris-Jan van ’t Land, Project Lead van Arma 3.

No more articles