Uitgelekte artwork onthult setting van Assassin’s Creed 3.

Ubisoft’s derde Assassin’s creed titel zal zich afspelen tijdens de Amerikaanse revolutie, dat suggereert uitgelekte artwork. De game zou 30 oktober moeten verschijnen op PC, Xbox 360 en Playstation 3. Ook een Wii U versie staat gepland. De hoofdrol zou dit keer weggelegd zijn voor een nieuwe assassin die met pijlen, een pistool en een tomahawk staat afgebeeld.

De foto werd gemaakt door een Best Buy medewerker en werd online geplaatst door Kotaku samen met de informatie dat een officiële onthulling nabij is. De voorgrond en de kledij van de nieuwe assassin geven weg dat we deze keer ook in koudere gebieden zullen kunnen vertoeven. Daarnaast is ook een variant op de Amerikaanse vlag te zien die gebruikt werd tijdens de revolutie in 1776.

GameInformer plaatste ook een banner op hun site waarop de assassin samen met George Washington te zien is. De banner is reeds offline gehaald. Enkele maanden geleden zette Ubisoft ook al een publieke poll online die vroeg naar de favoriete setting van de fans. Assassin’s Creed 3 is ondertussen 3 jaar in ontwikkeling.

 

 

No more articles