Ubisoft geeft voor de eerste maal gameplay beelden vrij van de nieuwe Assassin’s Creed IV: Black Flag.

Zo krijgen we voor het eerst de zeegevechten te zien tussen schepen en onderwater scenes in wateren die bevolkt worden door haaien. We krijgen ook nieuwe locaties te zien zoals Havana en Kingston. Of de beelden reeds geoptimaliseerd zijn voor de next-gen consoles is nog een beetje twijfelachtig.

Nieuwe kopieën van de game zouden trouwens met een VIP invitatie komen die toegang geven tot The Watch. Dit laatste is een soort portaal waar je met andere gamers kan uithangen en zaken kan delen als achievements en skills. Tevens zou je content kunnen uploaden om met anderen te delen. Je kan het dus wat vergelijken met de Social Club van Rockstar.

Tot nu toe zijn nog geen gegevens bekend over een Season Pass, maar die komt later misschien nog. Ubisoft maakte wel al enkele Special Editions bekend, maar hoe dat zich precies zal vertalen naar onze contreien is niet bekend. Het poppetje zoals je bij vele Limited Editions tegenwoordig terugvind kan je reeds apart bestellen. Je ontvangt dan Edward Kenway: The Assassin Pirate die een ruïne van de Maya’s onderzoekt. Als toemaatje krijg je dan ook toegang tot meer in-game content.

No more articles