Assassin’s Creed: Unity Xbox One eigenaars downloaden best de laatste patch niet totdat dit probleem opgelost raakt. De laatste patch hoort normaal gezien 6.7GB te zijn, maar als je een Xbox One bezit kan dit aardig oplopen naar een veel grotere download.

“We hebben vernomen en bevestigd dat er bepaalde Xbox One eigenaars die de laatste patch willen downloaden aan een capaciteit van 40GB moeten aankijken. Dit in vergelijking met de voorziene patch van 6.7GB,” schreef Ubisoft in een update op de Assassin’s Creed website.

“Helaas omvat dit een probleem met de patch zelf, die de volledige game opnieuw laat downloaden in plaats van de delen die hersteld moeten worden. Dit is absoluut niet de bedoeling en we excuseren ons voor het feit dat er een aantal mensen langer zullen moeten wachten op deze update.”

Als je de hardware versie hebt aangekocht, probeer dan om de game te de-installeren en daarna opnieuw te installeren. Dit hoort het patch proces te resetten en zul je enkel en alleen maar de 6.7GB moeten downloaden. Als je de digitale versie hebt aangeschaft dan.. Zit je namelijk met een probleem en kun je beter wachten op een erkende oplossing voor het probleem.

“We zijn samen met Microsoft aan het werken voor het oplossen van dit probleem om jullie zo snel mogelijk terug aan de slag te krijgen maar op dit moment hebben we geen flauw idee wanneer dit probleem opgelost zal worden,”  zei Ubisoft.

Het goede nieuws is wel dat wanneer je toch de 40GB patch binnenhaalt, de game zal werken naar behoren. Ben jij getroffen door deze misstap van Ubisoft?

No more articles