Atlus komt aanzetten met nieuwe beelden voor de aankomende ‘Game of Thrones’ voor PC, Xbox 360 en PS3.

De winter komt eraan, dus leer je best meer over sleutels tot succes in veldslagen in de 7 koninkrijken!

Atlus heeft vandaag een nieuwe combat walkthrough video van ‘Game of Thrones’, de RPG gebaseerd op de boekenserie ‘A Song of Ice and Fire’ en de televisieserie ‘Game of Thrones’, vrijgegeven. De video bevat een overzicht van combat mechanics, tactische mogelijkheden en aanpasbare characters. De nieuwe video geeft de fans ook een eerste blik van de RPG en toont hoe deze zal spelen in actie. Bovendien toont de video ook de nieuwe feature die ons toestaat het tempo van een veldslag te vertragen om zo de volgende stappen te plannen, maar men kan natuurlijk niet zomaar het gevecht pauzeren; dit om de spanning te behouden in het universum van Games of Thrones.

Aram Jabbari, manager van public relations en verkoop bij Atlus wist ons dit te vertellen:

[blockquote]De video is rijk aan gameplay, dit zijn gevechten en character customization, die de fans een zicht geven op hoe de game er uit zal gaan zien. Ondanks de aandacht en zorg die we aan deze game besteed hebben, is deze game niet alleen voor de fans van de TV serie of de boeken; het is een diepe en boeiende RPG met uren gameplay aan queesten, veldslagen, belangrijke beslissingen en adembenemende onthullingen. Iets waar menig gamer zeker van zal genieten.[/blockquote]

‘Games of Thrones’ staat momenteel gepland op 15 mei voor de PC, Xbox 360 en PS3. Wie een pre-order plaatst bij een gelimiteerd aantal zaken, zal een extraatje krijgen: ‘Game of Thrones: Visuals, één van de grootste bonussen die Atlus ooit aanbood. Deze bonus bevat een boek dat 64 pagina’s telt waarin sketches, foto’s en screenshots met commentaar van de  developers zit. Men krijgt ook zeldzame beelden van achter de schermen, een gesigneerd portret van het team achter de game en een speciale boodschap van de schrijver van de boeken: George R. R. Martin.

No more articles