Atlus heeft vannacht aangekondigd dat men Dragon’s Crown naar de USA kan brengen, een coöperatieve actie RPG voor PS3 en PS Vita.

Atlus beschikt eindelijk over de Noord-Amerikaanse uitgaverechten voor de game door de overdracht van rechten van UTV Ignition Entertainment naar Index Digital Media. Normaal gesproken zou de game uitgegeven worden door UTV Ignition, maar dankzij de uitgaverechten gaat Atlus producen, publiceren en distribueren. Daarnaast gaat men ook de ontwikkelaar, Vanillaware, een handje helpen met de ontwikkeling.

Aldus Shinichi Suzuki, President en CEO bij Index Digital Media:
[blockquote]”Wij zijn zeer trots om een deel van het produceren en publiceren van Dragon’s Crown te worden. Vanillaware is een ontwikkelaar die geliefd is voor hun enorme visuele talent en buitengewoon aandacht voor detail. Bij onze eerdere samenwerking met hen, Odin Sphere, ging de verkoop tot meer dan 350 000 exemplaren wereldwijd, waardoor het een plaatsje bemachtigde in de prestigieuze PlayStation Greatest Hits bibliotheek. Hoewel er ons nog veel werk rest, geloven wij sterk dat deze samenwerking het wachten waard zal zijn.[/blockquote]

Dragon’s Crown verschijnt in Noord-Amerika in 2013 voor de PlayStation 3 en Vita. Of de game ook naar Europa komt, is helaas nog niet bekend.

No more articles