We hebben al vaak geschifte collector’s items gezien, maar dit slaat werkelijk alles! Het ultieme hebbedingetje van het aankomende Final Fantasy XV Kingsglaive is namelijk een Audi R8 V10! Neen, geen 1/18 schaalmodel, maar the real deal!

Audi Japan en Square Enix slaan namelijk de handen in elkaar voor de CGI film, want de wagen zal een prominente rol spelen in deze aankomende release. Maar om de lijnen tussen realiteit en fictie wat te vervagen besloot Audi om ook een one off in het echt te produceren. De wagen werd Audi R8 ‘Star of Lucis‘ gedoopt en is voorzien van allerhande verfijnde details die verwijzen naar de film. Zo zijn de unieke velgen gebaseerd op het wapenschild van de Lucis familie.

Als je hem in je garage wil parkeren zal je je voor 21 november moeten registeren bij Audi Japan. Op die manier kom je in een loterij terecht en de winnaar daarvan krijgt de mogelijkheid om dit uniek object voor zo’n 470.000 dollar (433.000 euro) te kopen. Meer weten? Haal je chequeboekje boven en bezoek de officiële Audi pagina (en zet je geluid aan).

audir8-10

audir8-9

audir8-8

audir8-6

audir8-4

audir8-1

audir8-2

audir8-5

audir8-3

audir8-7

https://www.youtube.com/watch?v=0USrtc7-sjc

 

No more articles