Beleef de actie in Arkham City als nooit te voren! Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen de Batman: Arkham City Armored Edition voor het Wii U systeem van Nintendo aan.

De door WB Games Montréal ontwikkelde game biedt hetzelfde indrukwekkende verhaal en de gameplay als de prijswinnende blockbuster die ontwikkeld is door Rocksteady Studios, maar biedt verbeterde gameplay kenmerken dankzij de Wii U en de Wii U GamePad. De game zal deze zomer verschijnen.

Batman: Arkham City Armored Edition bevat alle content van Batman: Arkham City, waaronder alle beschikbare downloadable content en introduceert daarnaast de Battle Armored Tech (B.A.T.) Modus en nieuwe gepantserde pakken voor zowel Batman als Catwoman. Fans kunnen in de huid van de Dark Knight kruipen met het aangepaste gevechtspak dat spelers een extra ‘power-up’ biedt, waarmee ze gedurende een gevecht kinetische energie kunnen opwekken. Eenmaal geactiveerd kunnen spelers in B.A.T Modus meer vernieling aanrichten dan hiervoor mogelijk was.

Aldus Martin Tremblay, President, Warner Bros. Interactive Entertainment:
[blockquote]Batman: Arkham City Armored Edition maakt zodanig gebruik van de kracht van het Wii U systeem en de Wii U GamePad dat fans dieper dan ooit in de rol van Batman kunnen duiken. WB Games Montréal heeft de ongelofelijke hit game van Rocksteady zodanig aangepast dat het werkelijk een unieke ervaring op Wii U biedt.[/blockquote]

Reid Schneider, Vice President en Executive Producer, WB Games Montréal voegt toe:
[blockquote]WB Games Montréal kan niet wachten om alle nieuwe Wii U kenmerken te onthullen, die speciaal voor Batman: Arkham City Armored Edition gecreëerd zijn. De nieuwe controller biedt de mogelijkheid om een nieuwe draai aan de Batman: Arkham City game te geven, omdat spelers nu de kracht van de Batcomputer en gadgets in de palm van hun handen hebben.[/blockquote]

De Wii U GamePad biedt onmiddellijke toegang tot de Batcomputer die zich in de game om de pols van Batman bevindt. Spelers kunnen het touchscreen gebruiken om naadloos objecten te selecteren, gadgets te kiezen, forensisch bewijsmateriaal te verzamelen, hun uitrusting te verbeteren, explosieve gel te ontsteken en veel meer, terwijl je ondergedompeld blijft in de actie. Alle gadgets zijn aangepast om optimaal gebruik te maken van de kracht van de GamePad, zodat men met een ongekend nauwkeurigheidsniveau van de Batarang gebruik kan maken of naar aanwijzingen kan zoeken.

Batman: Arkham City bouwt verder op het intense en sfeervolle fundament van Batman: Arkham Asylum. Gamers gaan naar Arkham City, het nieuwe zwaar beveiligde ‘thuis’ voor alle misdadigers, gangsters en gestoorde meesterbreinen van Gotham City, dat vijf keer groter is dan de game wereld in Batman: Arkham Asylum. Met een ongelofelijke cast van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen waaronder Catwoman, The Joker, The Riddler, Two-Face, Harley Quinn, The Penquin, Mr. Freeze en vele anderen, kunnen spelers ervaren hoe het voelt om als de Dark Knight gerechtigheid in de straten van Gotham City te brengen.

No more articles