Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen vandaag Batman: Arkham Knight aan, Rocksteady Studios’ slotstuk van succesvolle games Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City. Batman: Arkham Knight is gebaseerd op de DC Comics Batman kernlicentie en zal exclusief beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One, en Windows PC. De game staat gepland voor wereldwijde release in 2014. 

Batman: Arkham Knight is het hoogtepunt van onze enorm succesvolle franchise,”aldus Martin Tremblay, Directeur Warner Bros. Interactive Entertainment. “We bieden spelers de meest uitgebreide en indrukwekkendste titel uit de serie. Het Rocksteady Studios team is gefocust op de uitstekende gameplay waarom ze bekend staan en brengt een geweldige nieuwe ervaring voor gamers en Batman fans.”

n dit explosieve finalestuk van de Arkham serie staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad, die hij gezworen heeft te beschermen. De Scarecrow keert terug en voegt zich bij een imposante lijst superschurken, waaronder Penguin, Two-Face en Harley Quinn om The Dark Knight voor altijd te verslaan. In Batman: Arkham Knight introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobile, die voor het eerst in de franchise bestuurbaar is. De toevoeging van dit legendarische voertuig, samen met de bejubelde gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven.

No more articles