Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment bevestigen vandaag dat Batman: Arkham Origins een modus bevat die spelers in staat stelt om de game online te spelen met vrienden en vijanden. De online component mengt de traditionele Arkham gameplay met third-person shooter technieken en is ontwikkeld door Splash Damage.

De Batman: Arkham Origins Online Mode biedt spelers de kans om als Batman of Robin te jagen op de meest uitdagende tegenstanders tot nu toe: vrienden en andere spelers online. Spelers kunnen ook de rol van een Super-Villain Elite op zich nemen en een kijkje achter de schermen nemen om te zien hoe het is om aan de kant te staan van The Joker en Bane, terwijl zij hun nalatenschap zeker stellen door Batman, Robin, en iedereen die in hun weg staat uit te schakelen. Fans zijn zelfs in staat om in iedere match de ultieme versterking op te roepen en het tij te doen keren door zelf als The Joker of Bane te spelen.

De online modus is beschikbaar voor PlayStation 3, Xbox 360 en Windows PC. De wereldwijde release van de game staat gepland op 25 oktober 2013.

 

No more articles