Dice geeft een ‘Battle-fest’ die start op 12 juli 2014. Ze bieden gratis unlocks, dubbel XP, community missies en tal van andere cadeaus weg aan de Battlefield 4 spelers.

Dit alles gaat van start in het weekend van 12 juli en ze beginnen dan ook direct met double XP voor de spelers op elk platform. Hiernaast start ook de wedstrijd ‘BattleShots’. Deze houdt in dat ze elke dag, één speler belonen met een AMD grafische kaart, €50 te besteden in de DICE store en een Battlefield 4 Premium voor een platform naar keuze. Het enigste dat je hiervoor moet doen is een screenshot inzenden aan de hand van een bepaald thema. Alle uitgebreide informatie kun je hier vinden.

DICE ziet dit als een weg om hun betrouwbare spelers te bedanken. En dit mogen ze gerust eens meer doen, want na één van de slechtste releases ooit in de Battlefield-geschiedenis is dit niet meer dan normaal. Ze beseffen zelf ook dat ze de bal volledig misgeslagen hebben, en proberen ons zo een beetje te ‘compenseren’. Wat denken jullie er van?

No more articles